SAMI SWOI

SAMI SWOI Pools eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 264 beoordelingen
14 mrt 2020 om 18:31 Jak zawsze dostawa o czasie ,obiad przyjechał gorący i świeży i jak zawsze smaczny.polecam
12 mrt 2020 om 18:09 Eten was lekker en heet net als altijd. Echt een aanrader
6 mrt 2020 om 7:13 1e keer besteld, en zeker niet de laatste keer. Snelle bezorging, erg vriendelijk. Eten was heet! En bovenverwachting lekker! Gewoon een goede maaltijd!
23 feb 2020 om 19:07 Eerste keer hier nu besteld. Lekkere volle bakken en de griekse salade zag er voller en beter uit dan die van menig griek zelf
21 feb 2020 om 21:20 Dania ładnie zaserwowane,przyjechały na drugi koniec miasta jeszcze gorące. Smaczne Polecam
15 feb 2020 om 9:56 We 'd given 5 stars if the description in the Thuisbezorgd app was complete and correct. We didn't know anything about the side dishes. If we did, we'd order another salad. That didn't mean we didn't love the food! We absolutely did. Very happy customers
12 feb 2020 om 8:59 Duży plus za dostawe, miało być 60 min a wyrobili sie w 30! SZACUN!!!
8 feb 2020 om 16:45 Karkówka jak zawsze pyszna, polecam domowe obiadki.
1 feb 2020 om 7:18 Heerlijke placek !
25 jan 2020 om 19:14 Super
13 jan 2020 om 21:53 de frisdrank sprite was verouderd. de smaak was slecht, vies.